Saltar a continguts

Maratonians del Segre

Navegació

Menú principal

Reglament

Imatge de complement
Ampliar imatge

  CROS DE BALAGUER

CROS DE BALAGUER

DIUMENGE, 13 DE GENER DE 2019

BALAGUER - CIRCUIT MARGE ESQUERRA DEL RIU SEGRE (PASSAREL·LA)

INICI A LES 10:00 HORES

 

REGLAMENT

1.      Organització

El Consell Esportiu de la Noguera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i del Club Atlètic, organitzen el V Cros de Balaguer 2019prova de la fase Intercomarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 2018-2019 i del Circuit Escolar de Cros - Trofeu Diputació de Lleida 2018-2019, el qual tindrà lloc el diumenge, 13 de gener de 2019, al marge esquerra del riu Segre – passarel·la (Balaguer).

2.      Participants

Podran participar, gratuïtament, tots els atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva tramitada pel Consell Esportiu. Si no es disposa d’aquesta, es podrà gestionar a través dels Consells esportius de referència, ja sigui anual (preu: 6,5€) o puntual (preu: 2 €).

3.      Inscripcions

Data límit d’inscripció el proper dimecres 9 de gener de 2019. Les inscripcions s’han de cursar mitjançant el DROPBOX que trobareu a la web del Circuit Escolar de Cros lleidatà http://circuitescolardecroslleida.blogspot.com.es. Igualment, cal enviar el full d’inscripció a: esports4@garrigues.cat

4.      Classificacions

S’establirà una classificació general individual de cada categoria, des de prebenjamí fins a veterans. Pel que fa a P-3, P-4 i P-5 no es faran classificacions. Al pertànyer  al Circuit Escolar de Cros dels JEEC, Trofeu Diputació de Lleida, els resultats obtinguts puntuaran per a la classificació provincial.

 

 

 

5.      Premis

S’atorgarà TROFEU als 3 primers classificats i classificades en categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, sènior i veterà.

També es premiarà al 4t, 5è i 6è classificat/da.

En les categories P3, P4 i P5 no hi haurà trofeus als tres primers sinó que hi haurà una medalla per a tots els atletes.

6.      Escalfament

Es delimitarà una zona d’escalfament; doncs queda totalment prohibit escalfar dins el circuit.

7.      Anul·lació de proves

Les curses només es podran anular en cas que, per qualsevol situació imprevista, així ho determini l’organització.

8.      Responsabilitats

L’Ajuntament de Balaguer, el Club Atlètic Maratonians el Segre de Balaguer i el Consell Esportiu de la Noguera, no es faran responsables dels perjudicis físics, morals o materials que puguin patir els participants i/o els espectadors durant la jornada atlètica.

9.      Acceptació

Tot allò que no s’hagi previst en el present reglament, serà resolt per l’organització, d’acord amb les seves pròpies mesures internes. La inscripció, en aquest cas, implica la total acceptació d’aquest reglament i la conformitat en autoritzar els seus drets d’imatge per a informació, difusió i memòria de l’esdeveniment.  

10.  Informació

 

Per a més informació podeu trucar al telèfon: Consell Esportiu de la Noguera – 973 450 178  o a l’adreça electrònica: consellesportiu@ccnoguera.cat