Saltar a continguts

Maratonians del Segre

Navegació

Menú principal

El Club

Foto Club
Ampliar imatge
Una entitat amb ganes de córrer
El Nostre Club

 

El Club d'Atletisme Maratonians del Segre de Balaguer, ubicat a l’Ajuntament de Balaguer, va nàixer l'any 1986 de mans de tres persones balaguerines, la Rosa Font, en Carles Gallart i en Manel Rosauro, les quals compartien una passió: la passió per l’Atletisme. Des de llavors ha evolucionat positivament fins aconseguir un gran prestigi.
 

És un club sense finalitat lucrativa i obert a tothom.

No és un club per a gent diferent, sinó que és un club diferent que darrerament, fruit de l'augment del nombre d'esportistes de totes les categories i l'increment qualitatiu, som presents arreu de Catalunya i més enllà de les seves fronteres amb grans èxits.

A l'actualitat

En l'actualitat el Club organitza la Cursa del Sant Crist de Balaguer, de la qual destaquem la data de la seva primera edició l'any 1979 i La Milla Ciutat de Balaguer l’any 2010.

Cursa Atlètica del St. Crist: competició atlètica que es celebra per la Festa Major de Balaguer, a principis del mes de novembre. Aquesta cursa ha tingut molt bona acceptació i podem presumir de tenir una de les curses més antigues de Catalunya. Dins d'aquest acte té lloc: cursa de 10 km i 5 km amb sortida i arribada al Pavelló del Molí de l'Esquerra on a la finalització tenen lloc les curses infantils.

La Milla Ciutat de Balaguer: la Milla ciutat de Balaguer es celebra l’últim cap de setmana de setembre. Cal destacar la gran l’èxit de participació any rere any. Es un acte dirigit als més petits, però,  sense oblidar als més grans.